Nova Deichmann kolekcija sa sveskim influenserkama

Deichmann novu modnu sezonu započinje #spreadthelook kolekcijom za proleće/leto 2019, čije su zvezde influenserke sa planetarnom popularnošću.

Kolekcija je ekskluzivno predstavljena bila na najvećoj beauty konvenciji u Evropi “GLOW,” održanoj 30. i 31. marta u Štutgartu. Glavna lica #spreadthelook su modne influenserke iz pet zemalja Evrope, dame čije odevne kombinacije inspirišu stotine hiljada pratilaca širom sveta – Melina Martin, poznati model iz Nemačke, Leomie Anderson iz Engleske, austrijka youtuberka Kim Lianne Gromminger, harizmatična Španjolka Marta Lozano i Noor de Groot iz Holandije.

Ova stylish Deichmann ekipa za proleće/leto 2019 predstavlja pet različitih trendova koji se izdvajaju u  novoj #spreadthelook kolekciji. “Chunky” patike, spajaju elegantno, urbano i sportski. Ovi modeli patika zaludeli su trendseterke još prošle sezone, a sada nastavljaju u velikom stilu. Tu su i živopisni, ženstveni modeli patika sa upečatljivim i interesantnim detaljima poput srca, cvetića ili sa letnjim motivima poput sidra. Izražavaju karakter i raspoloženje, a svojom simpatičnošću svakako privlače poglede.

Posebnu pažnju u kolekciji privlače i atraktivne sandale sa trakama, ukrašene metalik detaljima, ali i svečane letnje cipele u animal dezenima, koje dodaju glamuroznu notu svakom stilu. Popularni trend iz ’90-ih ponovo osvaja modni svet –  mule cipele, odnosno cipele sa otvornom petom i zatvorenim prstima. Bilo da su ravne, na štiklu ili sa platformom, one se lako uklapaju i savršen su izbor za prelazne dane, ali i tople letnje večeri.

Svakako, pored svetskih influenserki, posebnu pažnju na događaju „GLOW“ izazvale su i devojke iz našeg regiona. Preslatka Jennifer Castro Martin lice je globalne #spreadthelook kampanje za Srbiju, dok je za Sloveniju to Ajda Sitar. Ispred Hrvatske, Deichmann je na događaju predstavila Maša Zidar, dok je ispred Bosne i Hercegovine bila Samra Menzilović. Njihov stajling privukao je mnoge poglede.

Start #spreadthelook kampanja sa influenserkama biće 1. aprila, kada će ona biti emitovana kroz različite kanale širom Evrope.

Kolekcija će biti dostupna od 1. aprila u svim Deichmann prodavnicama, a možete je pogledati i na www.deichmann.rs.

#spreadthelook