Back to school

Nakon dugog odmora, opuštanja i uživanja u čarima leta, počela je i nova školska godina. Školske klupe su ponovo pune đaka, knjiga, svezaka i spremne da prenesu znanja novim generacijama. Iako je raspust završen i polako se zagrevamo i vraćamo školskim obavezama, škola nam donosi i mnoštvo novih avantura i dogodovština. Povratak u klupe znači i povratak ekipi iz odeljenja, deljenje smeha, tajni i nezaboravnih trenutaka školskih dana koji se sa radošću prepričavaju tokom celog života.

Odgovori na pitanje: Kako ti provodiš prve dane škole i zbog čega voliš septembar i početak školske godine?

Svake nedelje do kraja septembra Deichmann žiri će odabrati najkreativniji odgovor koji osvaja poklon vaučer u vrednosti od 4.000 RSD i ranac za sportsku opremu!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Last submissions (112)


19. 09. 2018

Ja sam Neda i volim septembar. Ove godine mi je posebno drag.
Znate, ovog septembra sam krenula u 5.razred. A i moj rodjendan je u septembru. Mama kaze da vise nisam mala vec velika devojcica i da moram da se uozbiljim. Ja ipak mislim da vec jesam. Znam da je 5.razred drugaciji od predhodna 4 razreda. Verujte, radujem se tome. Moja uciteljica je bila super ali veseli me to sto cu upoznati nove nastavnike. Zapravo vec smo se upoznali i polako krecemo sa gradivom. Sada imam vise predmeta, vise domacih zadataka i obaveza ali mi nije tesko. Nova skolska godina mi je donela mnogo toga novog ali su drugari ostali stari. Njima sam se posebno radovala. Koliko god da je lepo na raspustu, drugari iz skole nedostaju. Radujem se druzenju sa njima, razgovorima o onome sto smo radili na raspustu, saputanju na casu, decijim nestaslucima. Da, jesmo nestasni, priznajem ali to sad nije vazno. Vazno je da sam krenula u skolu, da su drugari na broju i da sam spremna za nove lekcije.
I kao sto rekoh, septembar je moj omiljeni mesec. Nova skolska godina i rodjendan a za devojcicu kao ja poklona nikad dosta.


19. 09. 2018

Pocetak skolske godine volim najvise zbog toga sto smo na okupu svi drugari iz mog 3.a razreda,jer preko raspusta se ne vidam sa svima.Drugari su jako dobri,pazljivi i vredni a nasa uciteljica nam je kao mama..Puno toga nas nauci,a kada smo dobri nekad nas i nagradi sa slatkusima.Sa takvom uciteljicom i razredom, nikom nije tesko dolaziti u skolu,cak sta vise radujemo se svakom pocetku skolske godine.


19. 09. 2018

Ja sam Andrej i rodjen sam 31. avgusta,tako da mi skolska godine uvek lepo krene proslavim rodjendan i odmah krece skole.Jedva sam cekao da krenem u skolu jer su mi nedostajali drugari,uciteljica i nasi mali nestasluci.Ocenjivanje je pocelo pa mogu da se pohvalim peticama.Sa pocetkom skolske godine krenuo je trening (karate) pa bi me sportska torba jako obradovala (da lepo spakujem svoj kimono☺).