USLOVI UČEŠĆA „Deichmann želi da zna: Kakve cipele volite?“

Registracijom prihvatate uslove učešća i saglasni ste sa pravilima o privatnosti.

Saglasni ste da će vaši podaci biti korišćeni i tretirani u skladu sa zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.
Nagradni konkurs organizuje Deichmann trgovina obućom SRB d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 4, 11070 Novi Beograd. (u daljem tekstu: organizator)

U nagradnom konkursu može da učestvuje svako ko među opcijama na web stranici www.volimocipele.rs/deichmannanketa odgovori na pitanja; odgovori na zahtev „Kako bi nazvala svoj cipelarnik? Da ima ime, kako bi se zvao?“ i navede sve potrebne lične podatke (ime i prezime, adresa e-pošte, telefonski broj). Mogu da učestvuju sva lica starija od 18 godina sa zvaničnim prebivalištem u Srbiji.

U nagradnom konkursu ne mogu učestvovati zaposleni kod organizatora. Kupovina nije uslov za učestvovanje, koje je besplatno i nije obavezujuće. Nakon završetka svakog kruga između svih registrovanih učesnika izabraćemo srećne dobitnike.

Tok nagradnog konkursa:
1. Krug: 14.5.-21.5.2019
2. Krug: 22.5.-28.5.2019
3. Krug: 29.5.-4.6.2019
4. Krug: 5.6.-16.6.2019
Nagrade:
• Na kraju svakog kruga: 5x Deichmann nagradni bon u vrednosti od 2.000 RSD.

Pobednik može da iskoristi nagradni bon u svim Deichmann prodavnicama u Srbiji do 31.12.2019. godine.

Registracija za učešće u nagradnom konkursu moguća je od 14.5.-16.6.2019. Izbor će biti obavljen na kraju svakog kruga. Pobednici će biti obavešteni putem e-maila u roku od 5 radnih dana od dana izbora i biće objavljeni na internet portalu www.volimocipele.rs.

Pobednici će primiti obaveštenje o nagradi na e-mail adresu koju unesu prilikom registracije. U e-mailu će pobednicima biti zatraženo da pošalju svoju adresu.

Organizator ne snosi odgovornost za poštanske usluge i usluge trećih lica.

Ako pobednici do 30.6.2019. godine ne dostave od njih tražene podatke , izgubiće pravo na nagradu.
Nagradni bon ne može biti zamenjen za novac.

Organizator može da koristi dobijene elektronske adrese i telefonske brojeve u svrhu slanja obaveštenja, najava i promotivnih materijala.

Sudski postupci su isključeni.