SENORITAXDEICHMANN

Uvek volimo da vas obradujemo i pri svakom koraku budemo sa vama. 🙂 Važni datumi, poput rođendana, venčanja, krštenja, godišnjica, dimplomskih ujedno predstavljaju i najveće korake u životu, korake ka novom uzbudljivom iskustvu.

Sada kada nismo u mogućnosti da lepe prilike obeležimo velikom proslavom, okruženi svim prijateljima i porodicom, zajedno sa našom ambasadorkom Milicom Pavlović spremili smo specijalno iznenađenje za vas i vama posebnu osobu, ispred koje je uskoro jedan veliki korak. Odlučili smo da se pridružilimo vašem malom slavlju i ulepšamo jedan vama važan dan. 🙂

Prijavite se za nagradni konkurs i obradujete svoju lepšu polovinu, sestru, mamu, baku, ćerku, unuku, drugaricu ili koleginicu, koja je veliki fan Senjorite.

Sve što treba da uradite da biste učestvovali jeste da podelite sa nama povod zbog kojeg biste želeli da obradujete vašu damu, napišete zbog čega je taj povod poseban za vas i nju i okačite fotografiju ili link cipela iz SenoritaxDeichmann kolekcije koje biste voleli da dobije. (Cipele iz kolekcije možete pogledati i izabrati na „Kolekcija Milica Pavlović“.)

Senorita Milica i Deichmann žiri će odabrati najkreativniji odgovor, koji osvaja super nagrade.

Popularna pevačica će specijalno za slavljenicu snimiti video čestitku, a mi ćemo joj poslati i poklon koji svaka žena sa stilom želi – cipele iz SenoritaxDeichmann kolekcije. Kako smo u slavljeničkom raspoloženju i vama koji svoju dragu osobu prijavite poklonićemo Deichmann poklon vaučer u iznosu od 3000 RSD.
Konkurs traje do 27. jula, a pravila konkursa možeš pogledati na PRAVILA KONKURSA.