Deichmann Summer Look

Tokom letnjih meseci naše misli usmerene su ka plavetnilu mora, opuštanju na širokim peščanim plažama i provodu tokom prijatnih večeri. Razmišljamo o begu iz grada, destinaciji na koju ćemo se upititi i kakve će avanture da nam donese ovo leto. Dok preturamo po ormaru i shoppingujemo sa nestrpljenjem iščekujući da spakujemo kofere i prepustimo se letu, osmišljamo omiljene outfite koji će naći svoje mesto u njima.

Kada je reč o odevnim kombinacijama leto je posebno inspirativno i pruža nam pregršt mogućnosti. Leti je sve dozvoljno, pa se možemo zaigrati i uklopiti upečatljive outfit-e, lepršave i lagane, ukrašene zanimljivim aksesoarima koji oslikavaju energiju najtoplijeg doba godine. Kako bi naš summer look bio kompletan, moramo dodati i par obuće koji savršeno pristaje našoj kombinaciji, a Deichmann stilista je tu da olakša izbor.

Podeli sa nama svoj omiljeni letnji look i učestvuj u nagradnom konkursu. Najoriginalniji outfiti osvojiće savet stiliste o tome koji par obuće se idealno uklapa uz njihov look, kao i poklon vaučer u vrednosti od 4.000 RSD! Prijavi se!