Bele patike sa minimalističkim detaljima hit leta pred nama

Idući u susret najtoplijem dobu godine, prisećamo se svih letnjih hitova i modnih trendova koji su obeležili godine za nama. Ipak, svake letnje sezone jedan izbor obuće je nepogrešiv- a to su naravno bele patike. One će uvek biti letnji evergreen, a ove sezone se vraćaju dodatno stilizovane minimalističkim detaljima u boji na peti ili đonu. Kako dolaze sve lepši dani čini se da će  ove sezone baš ovaj model obuće preplaviti gradske ulice, šetališta i izletišta. Upravo je sunčanim danima, raznim aktivnostima na otvorenom i samopouzdanjem svake od nas inspirisana Deichmann proleće/ leto kolekcija patika koja će sigurno upotpuniti vaš stil.

Poznato je da se bela boja tako jednostavno kombinuje uz sve, od sportskih preko elegantnih pa do potpuno glamuroznih stajlinga. Ipak, deluje nemoguće u te kombinacije uklopiti i patike koje su uglavnom simbol za sportsko odevanje. Međutim, minimalistički detalji belim patikama dodaju prefinjenu notu i svakom autfitu dodaju iskru ženstvenosti- ostajući verne udobnosti i jednostavnosti.

Bilo da ih kombinujete uz letnje haljine, suknje, farmerke ili pak trenerke ili helanke- ove patike će učiniti da se osećate lepršavo i jedinstveno u svakom autfitu. A pre svega, pružiće vam udobnost koja je neophodna kako biste obavili sve obaveze u toku dana i uživali u svakom trenutku!

Celokupnu ponudu svih modela iz Deichmann proleće/leto kolekcije možete pogledati na www.deichmann.com ili posetite najbližu Deichmann prodavnicu.