Da li verujete u ljubav na prvi korak? Uz novu SenoritaxDeichmann kolekciju osćaćete se srećno i zaljubljeno

Za proleće kažu da je najlepše doba godine. Dan traje duže, sve se budi oko nas, cveta. Kažu i da sa prolećem stižu nove ljubavi, da je baš to idealan trenutak kada bismo trebali da se zaljubimo ako već nismo. Poznato je da žene gaje ljubav prema cipelama, a mi vam nudimo obuću iz nove kolekcije Milice Pavlović kojoj nijedna dama neće moći da odoli.

Lepšava haljinica, nove sjajne patike, koje su u isto vreme tako trendy, upečatljive ali i udobne i uz osmeh na licu osećećete se tako poletno i zaljubljeno. U novoj Sinorita Deichmann kolekciji možete pronaći prave trendy patike koje ćete nositi u svim prilikama, bilo da ste rešile da skoknete sa drugaricama do grada na kafu ili ste se obukli elegantno za posao.

Elegantne salonke su tako jednostavne, ali elegantne. Isto takva treba da bude i ljubav. One će zauvek ostati u modi, jer bez obzira šta žene nose sa njima, ne mogu da pogreše. U SenoritaxDeichmann kolekciji možete ih pronaći sa visokom ili niskom štiklom, u raznim bojama, sa šljokicama, a svake od njih su neprevaziđene i kao takve izbor svih dama.

Kenneth Cole je rekao “ Prosečna žena zaljubi se sedam puta godišnje. Od toga šest puta samo u cipele. “ Ako ste se pronašli u ovoj izjavi onda je sigurno da ćete se na prvi pogled zaljubiti u Deichmann glamurozne sandale. Pored toga što su jako atraktivnih dezena, koje se mogu uklopiti u skoro sve kombinacije, njihova udobnost će vas oduševiti. Zaljubi se u njih i u njima prošetaj do grada tako glamurozna i nasmejana.

Novu kolekciju sa potpisom Milice Pavlović možete pronaći u svim DEICHMANN prodavnicama u Srbiji. Takođe možete je pogledati i na www.deichmann.com.