Deichmann otvorio sezonu Jesen/Zima 2023. uz moto ‘Be You’

Deichmann, dobro poznati brend obuće, predstavio je najnoviju kolekciju za sezonu jesen/zimu 2023. u inspirativnoj  Galeriji New Moment. Ovaj događaj je predstavljen kroz prizmu “Be You”, koja slavi različitost stilova i ukidanje svih modnih pravila osim jednog – da nosiš ono što se tebi dopada, koliko god drugima izgledalo neobično i neustaljeno.

Pored predstavljanja nove kolekcije, prisutni su imali priliku da se upuste u promišljanje o svetu mode u panel diskusiji gde su stručnjaci govorili o važnosti samopouzdanja i slobode izražavanja kroz modu.

Psihološkinja Vesna Đukić, istakla je koliko je važno da se osećamo dobro u onome što nosimo. Naglasila je da lični izbor odeće može imati pozitivan uticaj na naše emocionalno stanje i samopouzdanje. „Kada se osećamo udobno u onome što nosimo, to ima direktan uticaj na naše mentalno zdravlje i samopouzdanje,“ rekla je ona.

Dobro poznata stilistkinja Vanja Pantin, koja je takođe bila član panela, istakla je važnost individualnosti i prilagodljivosti u svetu mode. „Moda je mnogo više od praćenja trendova,“ rekla je. „To je način izražavanja, način da se pokaže ko ste i kako se osećate.“

Na panelu su takođe govorili i modni influenseri, Jovana Arsić i Aleksa Todorović, koji su delili svoje iskustvo sa prisutnima. Jovana, koja je ujedno i novinarka RTS-a, objasnila je kako već ima izgrađen stil, a na njega je po malo uticala i delatnost posla. Aleksa je istakao kako za njega moda nema granica i nema pravila, dodajući: „Stil je lična izjava, i važno je izraziti sebe kroz svoj izbor odeće.“

Nakon panel diskusije, prisutni su imali priliku da vide Deichmann novu kolekciju, koja je u kombinaciji sa različitim autfitima isticala različitost svih nas. Pored čizmica raznih boja, ravnih i na štiklu, videli smo i mnogo stilova patika koje će upotpuniti naredni period koji nas očekuje.

Kolekcija je oduševila svojom raznolikošću, nudeći modne opcije za svakog pojedinca, bez obzira na tradicionalna pravila stila.