Dobitnice 2. kruga nagradnog konkursa Priče cipela!

Završen je 2. krug nagradnog konkursa „Priče tvojih cipela“, gde tražimo posebne priče cipela iz vašeg cipelarnika – cipele, koje vas vezuju za neku specijalnu priliku ili podsećaju na neki događaj.

Hvala svim što ste potražili taj specijalni par cipela i podelili sa nama njihovu priču!

Od svih priča koje ste nam ispričali, posebno nas je oduševila priča gospođe Natalije:

Ove cipele za mene znače nešto posebno, one su za mene amajlija, i sinonim za sreću. Naime, davne 2011. godine, kao šesnaestogodišnjakinja na letnjem festivalu iz malog grada iz kog potičem, upoznala sam jednog momka. Nemajući tada društvene mreže, iz razloga što je on živeo daleko od mog grada, ubrzo smo izgubili svaki kontakt. I moram priznati, često sam mislila i maštala o njemu,iako, svaki put kad bih ga pokušala pronaći, to nisam uspevala.

Godine su prolazile, sećanja su polako bledela, ali njegov lik mi je uvek ostajao u glavi. 7 godina kasnije, kao studentkinja 4 godine Filozofskog Fakulteta u Beogradu, užurbano sam krenula da kupim cipele za prezentaciju koju je trebalo da održim. Kako sam neko ko ne nosi visoke potpetice, želela sam svedene ravne cipele, koje će pristojno delovati uz kombinaciju odeće, gde ću se prijatno osećati pred punim amfiteatrom.

Tog prolećnog aprilskog popodneva, otišla sam u prodavnicu obuće na Terazijama, i isprobala mnoge modele, i konačno našla sam ove cipele, bila sam oduševljena, i krenula sam ka ogledalu da vidim kako mi stoje. Međutim, ogledalo je bilo zauzeto, ispred njega stajao je mladić koji je gledao kako mu stoje patike. A onda, usledila je magija…. On se okrenuo, i ceo moj svet se promenio.

To je bio Đorđe, momak kog sam upoznala 7 godina ranije na festivalu, i koji mi je, nakon svih godina, i ljubavnih veza, ostao najlepše letnje sećanje. Prvo sam pomislila da nije moguće, da se te stvari dešavaju samo u filmovima. Ali izgleda da je moja bajka tek počela da se dešava, i da sam ipak srećnica koja je uspela da doživi čaroliju na ovom svetu. Sve posle toga je jedna najlepša ljubavna priča, koju ću uvek smatrati čudom. I ona će se krunisati brakom na jesen. ❤️❤️❤️

P.S. prezentacija za koju sam kupila cipele je prošla odlično, a kasnije i moje diplomiranje sa najvišom ocenom na kom sam takođe nosila ove cipele, a kasnije i na razgovor za posao koji je prošao savršeno. One i ja postale smo nerazdvojne, su moja amaljija, i uvek ću ih smatrati ključem za otvaranje vrata moje bajke.

P.P.S. iako su crne razmišljam da ih nosim za svadbu, ukoliko kod vas ne nađem neke u nežnijoj boji, jer sam veliki ljubitelj ovakvih modela. Vekovima se govorilo, da je za sreću potrebno malo. U mom slučaju, bile su potrebne samo ove magične cipele ❤️❤️❤️. .

 

Dobitnice 2. kruga nagradnog konkursa su:

  • Dijana Andrić
  • Natalija Mitrović
  • Andrea Avramović
  • Jelena Stamenković
  • Natalija Milojević
  • Tamara Živković

Čestitamo! Informacije o preuzimanju nagrada (poklon bon u iznosu 2000 RSD) poslat ćemo e-poštom.

Učestvuj i ti – u 3. krugu našeg konkursa! Klik do konkursa: https://www.volimocipele.rs/nagradne-igre/price-cipela/