Dobitnici 1. kruga nagradnog konkursa „Priče tvojih cipela“

Završen je 1. krug nagradnog konkursa „Priče tvojih cipela“, gde tražimo posebne priče cipela iz vašeg cipelarnika – cipele, koje vas vezuju za neku specijalnu priliku ili podsećaju na neki događaj.

Hvala svim što ste potražili taj specijalni par cipela i podelili sa nama njihovu priču!

Od svih priča koje ste nam ispričali, posebno nas je oduševila priča gospođe Milice:

Pre dve godine, u jesen ranu, slučajno u izlogu ugledah cipelu pravu. To je ljubav na prvi pogled bila, svu me je očarala. Istog trena uleteh u Deichmann prodavnicu ne bi li probala tu cipelicu. Još sam sigurnija bila u to da su prave, kada su mojim stopalima prijale. Videh, probah, kupih i osećaj sreće i dalje traje.

Nekoliko dana nakon kupovine, obula sam nove cipele i krenula u nove pobede. One su bile svedok moje odbrane master rada. Ulile su mi samopouzdanje i doprinele dobrom držanju i čvrstom stavu. One su bile tu i nakon ovog događaja. Bile su sa mnom u šetnjama gradom, ali i u svečanijim prilikama. Njihova jednostavna elegancija, udobnost i lepota su odličan spoj za sve životne prilike. Međutim, ono što je najbitnije, one su tu i na putu do posla i nazad. I nakon brojnog nošenja one su iste kao i onda kada sam ih ugledala u izlogu, nove i očaravajuće.

 

Dobitnice 1. kruga nagradnog konkursa su:

  • Milica Glušćević
  • Dobrica Marjanović
  • Brankica Marković
  • Marija Djurić
  • Miljana Stojilković

Čestitamo! Informacije o preuzimanju nagrada (poklon bon u iznosu 2000 RSD) poslat ćemo e-poštom.

Učestvuj i ti! Klik do konkursa: https://www.volimocipele.rs/nagradne-igre/price-cipela/