Druženje sa Milicom Pavlović

Deichmann ambasadorka Milica Pavlović provela je prijatno popodne sa Vanjom, devojkom koja se prijavila za nedavno organizovani Facebook nagradni konkurs, svojom kreativnošću pokazala da je veran fan naše Senjorite i osvojila priliku da je upozna. Simpatična dobitnica nagradnog konkursa student je četvrte godine medicine i na druženje sa Milicom došla je iz Novog Sada.


Devojke su uživale u ambijentu popularnog beogradskog restorana u Beton hali, a dobrog raspoloženja i pozitivne energije nije manjkalo. Vanja je imala priliku da Milicu vidi van svetala scene, da je upozna kroz neformalan razgovor, ali i da vidi kako izgleda popodne jedne velike muzičke zvezde i život ispraćen kamerama brojnih medija, koji su i ovaj put došli da isprate lep povod za druženje.

Za ovu priliku Milica je odabrala trendi zlatnu odevnu kombinaciju i upotpunila je atraktivnim crvenim sandalama sa štiklom iz svoje nove Deichmann kolekcije. Kao znak pažnje, Senjorita je odlučila da Vanji pokloni cipele iz kolekcije koje je sama odabrala, a u pitanju su crne vrtoglave štikle ukrašene zlatnim detaljima, koje je I sama Milica nosila u Deichmann spotu.