Koji modeli patika će se nositi ove sezone?

Ukoliko ste skoro gledali Instagram ili Pinterest imali ste prilike da vidite da su i ove sezone jedan od glavnih trendova patike. Bilo da volite sportski stil ili ste više za sofisticiraniji i elegantniji stajling, postoje odgovarajuće patike za vas. Deichmann i Milica Pavlović i ove sezone prate svetske trendove i predstavlju savršene trendy patike za sve prilike.

Ma koliko da svi volimo efekat visokih štikli i taj senzualni pečat zavodljivosti koje ostavljaju, ne možemo da ne priznamo da je uz patike sve tako lakše, brže i bliže, a pre svega udobnije. I kako onda, da se odupremo trendu koji konačno slavi njihovu udobnost? Nema razloga. Nijednog jedinog.

Sigurni smo da ćete vrlo brzo i sami postati poštovalac ovog trenda i da ćete ga primenjivati na dnevnom nivou ukoliko to već niste. Patike su ipak uspele da se jako dobro izbore za svoje mesto u garderoberu svih svetskih i domaćih zvezda.

Patike za sve odevne kombinacije i u svim prilikama

Lepšava haljinica, nove sjajne patike, koje su u isto vreme tako trendy, upečatljive, ali i udobne i uz osmeh na licu osećaćete se tako poletno i zaljubljeno. U novoj SENORITAXDEICHMANN kolekciji možete pronaći prave trendy patike koje ćete nositi u svim prilikama, bilo da se opredelite za ležernu kombinaciju, za posao ili želite da privučete pažnju svojim nesvakidašnjim stilom.

Bele patike bile su najčešći izbor svetskih trendseterki još na samom začetku ovog trenda, pa se čini da su i dalje visoko pozicionirane na vrhu liste najpopularnije obuće u modnim krugovima. U novoj SenoritaxDeichmann kolekciji izdvajaju se patike u svetlijim tonovima koje možete nositi uz gotovo sve, a tu su i modeli u metalik tonovima, poput zlatne i srebrne boje,  koje pružaju fenomenalan modni efekat.

Celokupnu ponudu svih modela iz nove SenoritaxDeichmann kolekcije možete pogledati na LINK ili posetite najbližu Deichmann prodavnicu.