Letnje obuće nikad nije dovoljno

Svaka od nas je bar jednom u prodavnici obuće sedela nad najnovijim modelom cipela i pitala se: “Da li mi je potreban i ovaj par?”.  Kada govorimo prvenstveno o letnjim kolekcijama obuće, odgovor je uvek- da! Ono bez čega ne možemo zamisliti leto su lagani, nežni, neobični i trendi modeli obuće koji će upotpuniti svaki neodoljivi autfit i sunčani dan. Bilo da ste ljubitelj baletanki, mokasina, espadrila, ravnih sandala ili onih sa visokom petom- jedno je sigurno, nema dame koja neće pronaći neki od savršenih letnjih modela za sebe u Deichmann proleće/leto kolekciji!

One svakoj kombinaciji daju elegantnu notu, čine da se u svakom trenutku osećate odvažno, doterano i otmeno, sjajno se kombinuju i uz lepršave i uz poslovne odevne komade- mokasine i baletanke se ove sezone vraćaju “na velika vrata”!

Jedinstvene i udobne, nove Deichmann espadrile sa platformom zaslužuju epitet „letnjeg klasika“. Lako se kombinuju uz svaki autfit, dajući mu neophodnu notu udobnosti zbog koje ćete uživati u svakoj letnjoj aktivnosti. A za vrele dane i šik autfite, tu su nove sandale među kojima se izdvajaju sportske sandale sa belim đonom i sandale sa ukrasnim aplikacijama poput kristala, pletenica, latica i školjkica.

Ono oko čega će se svi složiti je sigurno, a to je da letnje obuće nikad nije dovoljno!

Celokupnu ponudu svih modela iz Deichmann proleće / leto kolekcije možete pogledati na www.deichmann.com ili posetite najbližu Deichmann prodavnicu.