Modna inspiracija: Nova #SenoritaxDeichmann kolekcija atraktivnih čizmica

Najbolji saputnik tokom hladnijih dana su čizme, koje jednostavno svi obožavamo, kako zbog udobnosti i praktičnosti, tako i zbog njihovog dizajna i efekta koji ostavljaju na celokupan outfit. Zbog toga je Milica Pavlović odlučila da novu kolekciju za Deichmann posveti atraktivnim čizmicama, a izbor je raznolik, te svaka pripadnica ženskog pola može pronaći nešto za sebe.

U okviru #SenoritaxDeichmann kolekcije izdvajaju se tri kategorije ovog vanvremenskog modela obuće, koje prate najnovije modne trendove. Snake Boots svojim upečatljivim printom naglasiće svaku odevnu kombinaciju i uneće dozu elegancije u vaš look. Buntovan rokerski stil je sve popularniji, a ove sezone dolazi nam u novom i ženstvenijem obliku, pa se kombinuje  uz gotovo sve. Kategoriju Rocker Boots čine nesvakidašnji modeli čizmica ukrašeni upečatljivim trendi detaljima sa rokerske scene, poput nitni, šljokica i pertli. Posebno mesto na modnoj lestvici zauzimaju i Platform Boots. Svojim glomaznim đonom, grubim izgledom i neverovatnom udobnošću ovi modeli osvajaju sve generacije.

Za sve one koji žele da provere šta to krije #SenoritaxDeichmann kolekcija, mogu je pronaći u svim DEICHMANN prodavnicama u Srbiji ili na web sajtu >>