Modni trendovi obuće jesen/zima 2018/2019

Cipele su društvena bića. Zato nikada ne možete imati dovoljno pari…dobro je pa je ponovo izbor novih stilova veoma raznolik. Slogan za novu sezonu glasi „Sve oči su uprte u cipele“ jer su ekstravagantne cipele popularnije nego ikada pre. U trendu su naglašeni, upečatljivi, a ponekad i debeli đonovi, koji su prisutni kod takozvanih chunky patika, ali i na nekim čizmama.

Trend sportskih cipela ostaje prisutan, pa se nose patike, sportske i ugly patike (ili dad sneakers) ukrašene ženstvenim detaljima i šarama. Kada je reč o čizmama, pored klasičnih modela u trendu su i nove čarapa-čizme, koje postaju prava senzacija, a naravno i čizme iznad kolena. Tokom hladnih dana pratiće nas topli modeli sa lažnim krznom, koje je sada toliko trendi da se čak nalazi na na torbama kao upečatljiv modni detalj koji privlači poglede.

Jer volimo modu.

U sezoni jesen/zima 2018, trendovi su raznoliki kao nikada do sada, a to nam pruža širok spektar stilskih mogućnosti. Mnogi retro uticaji igraju značajnu ulogu, poput naglašenih ramena iz 80-ih ili pop futurizma iz 90-ih, ali u novoj modi prisutni su i uticaji inspirisani viktorijanskom erom.

O siluetama: dugački i uski elegantni stilovi suočavaju se sa oversize i slojevitim trendom kao i sa A-linijom, pa su haljine ponekad super kratke, a nekad dugačke do poda. Nostalgični cvetni tonovi prate nas i tokom jeseni i uklapaju se sa trendom šara i životinjskog printa na gornjem delu.
Što se tiče boja, prigušena prirodna braon i zemljani tonovi nasuprot svetlim bojama. Hip rejv i sajber izgled sjajni jednako kao i ženstveni, veseli i romantični izgled.

Obuća dokle pogled seže … tako je to u najvećoj evropskoj prodavnici obuće Deichmann, koji svakom fanu mode ubrza otkucaje srca! Najaktuelnije trendove mode za jesen i zimu možete naći u Deichmann prodavnicama, kao i uvek po niskim cenama, i pogledati na www.deichmann.com.