Najsavremeniji povratak u školske klupe uz popuste na TOP svetske brendove patika!

Približavanje nove školske godine podrazumeva opremanje udžbenicima, beležnicama, ali i novu garderobu u kojoj će školarci krenuti u nove školske pobede. Kod izbora obuće za fokus je na udobnosti, a tu su i modni zahtevi naših mališana koji žele da se istaknu modernim i unikatnim patikama. Sve to ove jeseni potražite u Deichmannu gde sniženja na obuću i dodatke za školarce traju od 16. avgusta sve do 5. septembra.

Odlazak u školu može biti stylish!

Najpopularniji modeli patika svetskih brendova u Deichmannu vas očekuju uz sniženja i do 30% kako bi svaki odlazak na čas bio sa stilom. 

Modeli top brendova kao što su adidas, Puma i Nike prvi su odabir brojnih školaraca i roditelja kada je reč o obući za svakodnevno nošenje. Klasične bele ili patike s dodatkom boje garantuju da će se obuća lako nositi uz svaku kombinaciju, a kvalitet izrade garantuje udobnost kod celodnevnog nošenja.

Na trening s lakoćom!

Jesen je vreme kada, osim škole, kreću i brojne vannastavne aktivnosti, zbog čega su školarci u potrazi za najudobnijom sportskom obućom. Deichmannova back to school ponuda donosi izbor najsavremenijih patika za nastavu fizičkog vaspitanja i zdravstvene kulture te izvanškolske obaveze. Patike u jarkim bojama, širok izbor obuće za devojčice i dečake svih uzrasta u Deichmannu ćete pronaći po posebno sniženim cenama.

Mesto za sve što ti treba!

Osim obuće, sniženja u Deichmannu važe i na ruksake i torbe koje dolaze u trendi bojama i motivima kako bi svaki školarac pronašao svoj idealan ruksak. Devojčice i dečaci svih uzrasta mogu birati između ruksaka različitih brendova uz cene snižene do 30%.

Akcijske cene odabranih artikala u svim Deichmann prodavnicama potražite od 16. avgusta do 5. septembra.

Osim back to school asortimana koji je namenjen školarcima, u Deichmannu vas očekuje i široka ponuda svih vrsta obuće za žene i muškarce po sniženim cenama. 

 

>> Back to School