Nova kolekcija Kendall + Kylie torbi

Planetarno popularne modne ikone Kendall i Kylie nastavljaju saradnju sa Deichmann-om i predstavljaju novu kolekciju trendi atraktivnih tor-bica za proleće/leto 2020.

Izbor torbica iz kolekcije je raznolik, a sestre Jenner ove sezone oduševiće sve ljubitelje mode sa 16 različitih modela. Zajednička crta svim torbicama je sasvim sigurno upečatljiv i nesvakidašnji stil, koji će doneti osveženje svakom outfitu.

Torbice dolaze u smelim bojama poput florescentno zelene ili metalik sive sa odsjajom nežne plave i roze nijanse, ali i u zanimljivim army dezenima. Ukoliko želite da se istaknete, torbice iz kolekcije su pravi izbor za vas, jer za koju god da se odlučite, naglasićete svoj stil.

Torbice možete kombinovati sa jednobojnim outfitima, a one će lepo “razbiti” monotoniju i doprineti razigranom i mladalačkom izgledu. Isto, možete ih nositi i uz raznobojne odevne predmete i time postići smeli i atraktivni look, koji se savršeno slaže uz sunčano vreme koje je pred nama.

U kolekciji se izdvajaju praktični rančići, sve popularnije torbice oko struka, a pažnju će sigurno privući i zanimljive mini torbe.

Torbice sa prepoznatljivim logom Jenner sestara dostupne su od 02. marta 2020. godine u izabranim Deichmann prodavnicama, a možete ih pogledati i na https://www.deichmann.com/RS/sr/shop/marke/kendall___kylie.cat

Cene modela iz kolekcije kreću se od 1.990 RSD do 3.490 RSD.