Predstavljamo vam BEST OF zimske kolekcije 2022/23 PO IZBORU SARE JO!

Ove godine Deichmann slavi jubilarnih 10 godina postojanja na srpskom tržištu, a istovremeno, naša brend ambasadorka Sara Jo proslavlja svojih 10 godina muzičke karijere. Tim povodom, Sara je za Wannabe Magazine pričala o tome kako se njen lični stil razvijao tokom karijere, dok nam daje modne savete iz prve ruke za zimsku sezonu koja je u punom jeku!

Dok možemo videti kako je Sara upotpunila svoje stajlinge Deichmann modelima obuće, ona izdvaja i svoje favorite iz zimske kolekcije. Ove sezone prednjače leather stajlinzi uz koje se savršeno uklapaju Deichmann kratke moon boots za hladne dane. All black stajlinzi uvek su in, a njih savršeno upotpunje već uveliko poznat model dubokih čizmica sa viskom štiklom – koje možete pronaći u bež i crnoj boji. Još jedan od trendova ove sezone obradovaće ljubitelje jakih boja, a to je minimalistička kombinacija sa jarkim detaljem, kao što je crno – zeleni sako koji se savršeno uklapa sa Deichmann crnim čizmama sa ravnim đonom koje ove godine dolaze sa manjim detaljima u boji.

Sara nam je pokazala da se Deichmann modeli mogu jednostavno kombinovati sa casual ali i high fashion look-ovima, a vama ostavljamo da svoj savršeni par obuće za zimsku sezonu potražite baš u Deichmann radnjama.