Šta sve može da stane u žensku torbu?

Nadaleko je poznato da ne postoji kraj liste stvari koje mogu da stanu u žensku torbu, od onih osnovnih kao što su novčanik, ključevi, telefon, pa sve do parfema, šminke, krema, maramica i rokovnika.  Ipak, kao da ni tada nemamo dovoljno prostora u torbi za sve što nam je potrebno u toku jednog dana.

U novoj Deichmann proleće/ leto kolekciji predstavljamo vam najmodernije torbe za ovu sezonu za koje smo sigurni da će izgledom i dizajnom ostvariti sve vaše snove o idealnoj ženskoj torbi za svaku priliku.

Prostrane, jednostavne, trendi i praktične samo su neki od epiteta koje dodeljujemo novoj Deichmann kolekciji torbi, među kojima se izdvajaju multifunkcionalne sportske torbe Fila, kao i moderni ranci sa ispisima. Ove torbe savršeno se kombinuju uz trenerke i patike, ali i uz elegantnije svakodnevne kombinacije upravo zbog svog modernog futurističkog dizajna. Idealan su saputnik za dane ispunjene obavezama jer će u njih stati sve- od sportske opreme za trening do lap- topa i rokovnika za posao!

A za savršene fashion momente, kolekcija nudi i elegantne monogram torbe koje dolaze u paru sa odgovarajućom malom torbicom za dokumenta i telefon. Celu kolekciju odlikuje jedinstven trendi dizajn, pa će ovi aksesoari upotpuniti svaki vaš stajling i učiniti svaku priliku posebnom!

Celokupnu ponudu svih modela iz nove Deichmann proleće/ leto kolekcije možete pogledati na www.deichmann.com ili posetite najbližu Deichmann prodavnicu.