USLOVI UČEŠĆA „PRIJAVI SE & OSVOJI 2022“

Registracijom prihvatate uslove učešća i saglasni ste sa pravilima o privatnosti.

Saglasni ste da će vaši podaci biti korišćeni i tretirani u skladu sa zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Nagradni konkurs organizuje Deichmann trgovina obućom SRB d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 4, 11070 Novi Beograd. (u daljem tekstu: organizator)

U nagradnom natječaju može da učestvuje svako ko na veb stranici www.volimocipele.rs/prijaviseiosvoji odgovori na pitanje „Koji model cipela je must have ove godine?“ i navede sve potrebne lične podatke (ime i prezime, telefonski broj, adresa e-pošte). Mogu da učestvuju sva lica starija od 18 godina sa zvaničnim prebivalištem u Srbiji.

U nagradnom konkursu ne mogu učestvovati zaposleni kod organizatora. Kupovina nije uslov za učestvovanje, koje je besplatno i nije obavezujuće. Nakon zaključenja svakog kola ćemo između svih registrovanih učesnika izabrati sretne dobitnike.

Tok nagradnog konkursa:

  1. Krug: 22.1.-4.4.2022
  2. Krug: 5.4.-4.7.2022
  3. Krug: 5.7.-3.10.2022
  4. Krug: 4.10.2021 – 31.12.2022

Nagrade:

  • Na kraju svakog kruga: 15x Deichmann promotivna nagrada

Registracija za učešće u nagradnom konkursu moguća je od 22.1.2022. do 31.12.2022. Izbor će biti održan na kraju svakog kruga. Pobednici će biti obavešteni putem e-maila u roku od 5 radnih dana od izvlačenja i biće objavljeni na internet portalu www.volimocipele.rs.

Pobednici će primiti obaveštenje na e-mail adresu koju unesu prilikom registracije. U e-mailu će od pobednika biti traženo da pošalju adresu.

Organizator ne snosi odgovornost za poštanske usluge i usluge trećih lica.

Ako pobednici do u 14. dana nakon obaveštenja ne dostave od njih tražene podatke, izgubiće pravo na nagradu.

Nagrada ne može biti zamenjena za novac.

Organizator može da koristi dobijene elektronske adrese i telefonske brojeve u svrhu slanja obaveštenja, najava i promotivnih materijala.

Sudski postupci su isključeni