Velika Deichmann anketa „Kakve cipele voliš?“ – uslovi učešća

Registracijom prihvatate uslove učešća i saglasni ste sa pravilima o privatnosti.

Saglasni ste da će vaši podaci biti korišćeni i tretirani u skladu sa zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Nagradni konkurs organizuje Deichmann trgovina obućom SRB d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 4, 11070 Novi Beograd. (u daljem tekstu: organizator)

U nagradnom konkursu može da učestvuje svako ko među opcijama na web stranici www.volimocipele.rs/deichmannnagradnaanketa odgovori na pitanja; odgovori na zahtev  „Kako bi nazvala svoju kolekciju cipela i zašto?

i navede sve potrebne lične podatke (ime i prezime, adresa e-pošte, telefonski broj). Mogu da učestvuju sva lica starija od 18 godina sa zvaničnim prebivalištem u Srbiji.

U nagradnom konkursu ne mogu učestvovati zaposleni kod organizatora. Kupovina nije uslov za učestvovanje, koje je besplatno i nije obavezujuće. Nakon završetka svakog kruga između svih registrovanih učesnika izabraćemo srećne dobitnike.

Tok nagradnog konkursa: Konkurs traje od 20.6. – 16.7.2023

Nagrade:

  • 15x Deichmann poklon vaučer u iznosu od 2.500

Pobednik može da iskoristi nagradni bon u svim Deichmann prodavnicama u Srbiji do 31.12.2023. godine.

Registracija za učešće u nagradnom konkursu moguća je od 20.6. – 16.7.2023. Izbor će biti obavljen na kraju ankete. Pobednici će biti obavešteni putem e-maila u roku od 5 radnih dana od dana izbora i biće objavljeni na internet portalu www.volimocipele.rs.

Pobednici će primiti obaveštenje o nagradi na e-mail adresu koju unesu prilikom registracije. U e-mailu će pobednicima biti zatraženo da pošalju svoju adresu.

Organizator ne snosi odgovornost za poštanske usluge i usluge trećih lica.

Ako pobednici do 31.7.2023. godine ne dostave od njih tražene podatke , izgubiće pravo na nagradu.

Nagradni bon ne može biti zamenjen za novac.

Organizator može da koristi dobijene elektronske adrese i telefonske brojeve u svrhu slanja obaveštenja, najava i promotivnih materijala.

Sudski postupci su isključeni.