Deichmannova nova kolekcija jesen/zima 2023

Stigla je prolećna magija i na naše ulice!
Brend Deichmann je predstavio novu prolećnu kolekciju 2023

Predstavili smo novu kolekciju koja će pronaći put do vaših srca i ormara – Summer Spring – kolekciju koja donosi potpuno novu energiju i različite stilove idealne za svakodnevne aktivnosti. Mnoštvo raznovrsnih stilova i boja – od jarkih, preko pastelnih do crne ili bele, pa sve do neutralnih daju vam prostor i širinu da se igrate sa svojim modnim kombinacijama svakodnevno. Sada su izrazito dominantne i jarke, snažne boje poput narandžaste, ružičaste, zelene ili plave, koje se mogu videti na najrazličitijim modelima i svojom snažnom prisutnošću najavljuju leto!

Happy fashion moto je nove letnje mode, a moto „Konačno sunce!” treba proslaviti! Nove trend-kombinacije predstavljaju mešavinu različitih stilova pa su svevremenski šik. Boje su nešto što ulepša svaku modnu kombinaciju, a u novoj kolekciji možete pronaći mnoge modele za svaki dan, kao i za večernje kombinacije. Bilo da ste više ljubitelj štikli ili ravnih loaferki i modnih patika, Deichmann je u svojoj kolekciji obuhvatio modele po svačijem ukusu.

Kako je Deichmann brend za celu porodicu, modnom pistom su pored manekenki prošetale i VIP ličnosti kao što je glumica Bojana Ordinačev, koja je sa svojim sinom prošetala pistom i pokazala kako mama može biti šik a u isto vreme da joj bude ugodno u obući jer je Deichmann takav spoj – komfora i mode.
Pored Bojane i manekenki, na pisti su se našli i poznati influenseri Strahinja Ćalović i Milica Novković sa svojim porodicama, a reviju je zatvorila dečija plesna grupa iz plesne škole Ris, gde su najmlađe članice otplesale u novoj Deichmann dečijoj kolekciji.
Posetite Deichmann prodavnice i ulepšajte sebi prve sunčane dane uz Summer Spring kolekciju!

Pogledajte i deo atmosfere sa revije na kojoj je predstavljena nova kolekcija proleće / leto koja donosi potpuno novu energiju i različite stilove idealne za svakodnevne aktivnosti.
Mnoštvo raznovrsnih stilova i boja – od jarkih, preko pastelnih do crne ili bele daju vam prostor da se igrate sa modnim kombinacijama svakodnevno.
Jer volimo cipele.