Deichmann želi da zna: Kakve cipele volite?

Svi se možemo složiti sa rečenicom „Mi žene volimo cipele!“ Volimo da ih gledamo, volimo da ih isprobavamo i kombinujemo, čak volimo i da ih sakupljamo za našu ličnu kolekciju. Ipak, najviše od svega, cipele volimo da kupujemo i nosimo! Neke od nas vole isključivo potpetice, druge nose samo sportsku obuću; jedne vole klasične, svedene modele, a druge pak one koji privlače poglede. Svakako, mnoge od nas vole baš sve različite modele, sve što je trenutno u trendu i što možemo uklopiti sa našim načinom oblačenja.

Kakve cipele volimo i nosimo u našoj zemlji? U kakvim modelima se osećamo najbolje, šta nas inspiriše i šta nam je presudno pri kupovini? Odlična kolekcija? Možda cena? Ljubazna prodavačica? Kupujemo li cipele kako bismo nagradile sebe, ili ih kupujemo jer smatramo da nemamo dovoljno pari u cipelarniku, ili jednostavno zbog toga što baš takve želimo da imamo?

Zanima nas, kakve cipele voliš ti i šta je tebi važno pri kupovini. Učestvuj u velikoj Deichmann nagradnoj anketi i osvoji cipele!

Odgovori na naša pitanja i osvoji jednu od nedeljnih Deichmann nagrada!